Geplaatst op 10 oktober 2017

Wishlist: Winter is coming…

Beste mensen, de winter komt eraan. Natuurlijk moeten we eerst die herfst nog overleven die ons op het moment in volle glorie platwalst, maar hierna komt toch echt die immer gevreesde winter. Vandaar dat ik voor jullie een winter wishlist heb samengesteld, zie het als een survival kit voor het meest barre seizoen. En voor de GOT fans onder jullie, ja de titel is een verwijzing naar één van mijn favoriete series;)


1. Koude oren? Deze oorwarmers houden je oren lekker warm, en zijn gemakkelijk te bevestigen aan je cap. Lijkt mij vooral ideaal voor tijdens een winters buitenritje. Je shopt deze oorwarmers van het huismerk Epplejeck voor € 8,95.
2. Als je jouw paard scheert, komt die periode er ook weer aan. Een goede scheermachine helpt hierbij. Of je besteed het net als ik gewoon helemaal uit, nog makkelijker! De Sectolin SE-600 vindt je hier voor € 239,95.
3. Blijf heerlijk warm tijdens het rijden in deze zuurstokroze puffed jas van Spooks. Jas Spooks Justin shop je hier voor € 159,95.
4. Ben jij ook aangewezen op een buitenbak, schaf dan zeker een paar thermo handschoenen aan. Zo heb je geen last van ijstengels na een rondje door de bak. Deze van BR heb ik zelf, en ik vind ze erg fijn. Houd er wel rekening mee dat ze iets minder soepel zullen zijn dan je “dunne” zomerhandschoentjes. Je shopt de BR Pro Winter handschoenen hier voor € 19,95.
5. Houd niet alleen jezelf, maar ook je paard warm met deze super innovatieve Recuptex deken van Bucas. Deze deken warmt je paard op, en is dus ideaal tijdens koude winterdagen. Ik heb hem zelf uitgeprobeerd, en ben echt super te spreken op de opwarmende werking van de deken. Ook ideaal als je paard wat stijver is tijdens koude dagen, of last heeft van zijn rug. Je shopt de Bucas Recuptex Therapy hier voor € 186,95.
5. Een lang jas zorgt ervoor dat je a) droog en b) warm blijft in het barre winterweer. Deze jas ziet er heerlijk fluffy en warm uit. De naam doet in ieder geval vermoeden dat het een tough cookie is, die je graag bijstaat in de meest barre weersomstandigheden. Jas PK Iron Boy shop je hier voor € 219,95.
6. Behalve dat deze stoere boots lekker warm zijn met hun imitatiebont voering, zijn ze ook gewoon heel mooi. Deze zou ik ook zo dragen naar een fair, op wedstrijd of om lekker te wandelen in het bos. Deze outdoorlaarzen van HORKA gooi je in je mandje voor € 89,95. Je vindt ze hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *