Geplaatst op 6 november 2015

Brand: Manifattura Valor

Via Instagram kwam ik op het merk Manifattura Valor, wat onder andere exclusieve zadeldekken, paardendekens, halsters en hondendekens op de markt brengt. Alle materialen die worden gebruikt zijn natuurlijk, op een natuurlijke manier bewerkt, en  duurzaam. Klinkt duur? Klopt. Maar oh boy, wat zijn die zadeldekken, halsters en dekens mooi!

mf5
Alleen de beste materialen worden geselecteerd voor Manifattura Valor. Zo wordt het wol voor de vilten zadeldekken gehaald uit de bergen van Italië, en wordt voor de leren details gekozen voor het beste geiten-, kalf-, koe- en hertenleer en suède. De gunstige eigenschappen die het wol biedt wordt worden gecombineerd met goede kennis over het paardenlichaam, waardoor een zadeldek ontstaat wat mooi is, avant garde zelfs, en fijn op je paard ligt.

Mocht dit nog niet genoeg zijn, dan bestaat er zelfs de mogelijkheid om je zadeldek, paarden- of hondendeken op maat te laten maken door “VALOR Tailoring”. Hiermee heb je een item in handen wat perfect op maat is voor jouw pony of paard, én gemaakt is van de beste materialen. De prijs? Ik heb er niet naar durven vragen, gezien er staat genoemd dat dit de optie is voor “our most demanding customers”.

mf4

mf3

mf2
Hoewel ik mijn spaarpot er grondig voor om zou moeten keren, ben ik wel fan van dit merk. Vooral hun vilten zadeldekken vind ik echt super! Echt iets vernieuwends in de paardenwereld, out of the box gedesigned. De neutrale kleuren in hun collectie maken mij ook blij, zo creëren ze een chique, sophisticated look.

De hele collectie van Manifattura Valor vind je hier. Wat vind jij van Manifattura Valor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *