Geplaatst op 9 november 2015

Editors’ Favorites: DV Frontriem Finish

Op Facebook kom ik allerlei leuke dingen tegen, zo ook de pagina van DV Frontriemen. DV Frontriemen levert een drietal frontriemen; Vintage, Finish en Indicolite. Ik ben verliefd geworden op de Finish frontriem. Het toffe is dat je deze geheel zelf samen kunt stellen. Ik ben fan!

Je kunt zelf de kleuren van de stenen, de grootte van de stenen en de kleur van het leder bepalen. Ook kun je aangeven of de frontriem voor een normaal of rondgenaaid hoofdstel is. Je kunt zelfs de kleur van de kastjes waarin de stenen geplaatst worden bepalen! De lusjes zijn gestikt en de frontriem wordt netjes afgewerkt, de achterkant van de frontriem is voorzien van een laagje fleece.

dv2

dv3
Wij amazones en ruiters willen onze look, en die van ons paard, steeds persoonlijker maken. Een zelf ontworpen frontriem draagt hier prefect aan bij! Zo kun je jouw frontriem perfect afstemmen op bijvoorbeeld je wedstrijdset. Ik zou gaan voor de Finish frontriem van donkerbruin lak met gouden kastjes.

Omdat ik parels op mijn plastron heb, en mijn wedstrijdset donkerblauw/donkerbruin is, zou ik kleine transparante stenen bovenin combineren met kleine parels en grotere stenen in het midden. Voor de middelste stenen zou ik kiezen voor afwisselend transparant-goud-blauw.

De frontriem Finish shop je hier voor € 89,95 per stuk.

Wat vind jij van de DV frontriem Finish?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *