Geplaatst op 17 augustus 2015

Hip of Horror: Bridle Bling

In deze Hip of Horror bespreek ik de nieuwste trend om je hoofdstel te verfraaien; bridle bling. Ben je benieuwd naar wat ik van deze trend vind, lees dan snel verder.

In zowel de western-, spring- als dressuursport, zie je ze de laatste tijd opduiken, kleine bedeltjes aan het bakstuk van het hoofdstel, om het geheel nog iets meer bling te geven en het meer eigen te maken. Hiernaast wordt er ook gebruik gemaakt van leer, veertjes, muntjes, kralen en ga zo maar door.

Voor de western sport vind ik een stoere combinatie met leer, veertjes en kralen echt super tof! Al denk ik wel dat ik het vooral mooi vind tijdens een fotoshoot of iets dergelijks, en minder om te gebruiken tijdens het rijden.

In de dressuur- en springsport, en dan vooral op wedstrijd, vind ik een simpel niet al te groot bedeltje aan het hoofdstel super leuk! Hierbij is het voor mij wel een absolute must dat het niet tegen het hoofd van het paard aan klettert. Een simpel klein steentje of bedeltje zou dus mijn voorkeur hebben.

bridlebling1

bridlebling3

bridlebling2
De bridle charms kun je onder andere bij Bridle Bling shoppen, waar ze het motto “Every horse needs a little bling” hanteren. Ze hebben een uitgebreide selectie, van een vrij onopvallend steentje of klavertje vier (me like!) tot een Franse lelie of een rozet. De bedels zijn allemaal vrij klein, zodat er niet een heel orkest aan het hoofdstel hangt te rammelen.

Wat vind jij van deze trend; Hip of Horror?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *