Geplaatst op 25 december 2015

Look: Femke de Laat 05

Laatst was ik samen met Kelly bij Femke de Laat om een aantal looks te schieten voor Ronne.nl. Ze was me opgevallen door haar felblauwe rijjasje, maar bleek nog veel meer leuke fashion finds in haar bezit te hebben. Vandaag haar vijfde look, mijn persoonlijke favoriet uit de serie; haar wedstrijdset. Voor deze look haalde ze de knappe Falcon Hall (Apache x Donerhall) van stal. Kijk je mee?

Femke heeft haar felblauwe rijjasje inmiddels ingeruild voor een chique donkerblauw exemplaar, die ze heeft laten pimpen. Zo heeft ze op de kraag, zakken en  achterzijde van het jasje een opvallend detail laten plaatsen, wat het een leuke persoonlijke touch geeft.

Voor deze look werd de ontzettend knappe vier jarige goedgekeurde Oldenburger hengst Falcon Hall (Apache x Donerhall) van stal gehaald. Onlangs werd deze hengst in de Subli finale vierde met bijna 80%! Door bij de beste 5 te eindigen mag Falcon mee doen aan de WK selecties 2016. Buiten dat hij knap is, is hij dus ook buitengewoon getalenteerd!

Shoot femke 697

Shoot femke 778

Shoot femke 845

Shoot femke 818

Shoot femke 810

Shoot femke 854

Shoot femke 683_0

Rijjasje – Montar, customized
Rijbroek – Montar
Plastron – Geblingt.nl
Horloge – Stylist’s own
Armbandjes – Stylist’s own
Cap – Samshield
Laarzen – Derby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *