Over Ronne.nl

Leuk dat je meer over Ronne.nl wilt weten! Hieronder vertel ik je meer over mijzelf en mijn blog Ronne.nl.

Geïnspireerd door de steeds populairder wordende fashion blogs, besloot ik (Ronne Wierdsma) begin 2015 te gaan werken richting een blog die mijn twee passies combineerde; paardrijden en mode. Dit omdat er meer dan voldoende aanbod was op het gebied van fashion, maar de stap naar “equestrian fashion” nog niet gemaakt was.

In 2014 heb ik mijn beide studies aan de Vrije Universiteit afgerond (Arbeid- en Organisatiepsychologie en Beleid, Communicatie en Organisatiewetenschappen) en sindsdien ben ik werkzaam als Management Advisor. Na het werk ben ik te vinden bij mijn stoere ruin Erano (Unieko x Lorton), of in het zwembad. Wanneer Erano een dagje vrij is, en er geen zwemtraining is, heb ik het voornemen mijn hardloopschoenen aan te trekken (en ook daadwerkelijk een rondje te gaan hardlopen).

Mensen inspireren met nieuwe ideeën op het gebied van mode. Iemand blij maken met een avondje lekker bankhangen met de I-pad of laptop afgestemd op Ronne.nl. Meiden die op stal afspreken om naar de ruitersportzaak te gaan omdat ze die té toffe broek die ze gezien hebben op Ronne.nl moeten shoppen. Als mensen blijer worden van het bezoeken van Ronne.nl, dan is mijn taak volbracht.

Mocht je vragen, opmerkingen en/of ideeën hebben, voel je dan vooral niet bezwaard deze naar mij te sturen. Alleen maar leuk!

Heel veel leesplezier en hopelijk zie ik je terugkeren als regelmatig bezoeker;)