Geplaatst op 8 juni 2017

Photo Diary: 22 2017

Vorige week trainde ik voor de triatlon, ging ik naar het Dijkgatbos en wandelde in de Donkere Duinen, waar we een wel heel bijzondere badgast tegenkwamen. Ook ging ik op wedstrijd bij Callinghe, in de hoop dat ik mijn laatste puntje voor het M2 zou rijden. Benieuwd of dit lukte, lees dan snel verder!

Maandag
IMG_6915

IMG_6912

IMG_6906
Erano mag vandaag van een welverdiende vrije dag genieten, want er moet getraind worden voor de triatlon in Schagen. Ik fiets een rondje om het Amstelmeer (14 km) in een aardig tempo en loop hierna een klein rondje hard (3 km). Tijdens de eerste kilometer hardlopen ga ik zo ontzettend stuk! Man, ik lijk wel een bejaarde! Dat een hele colonne kinderen zingend langs komt lopen maakt dat ik nog een beetje doorloop, maar het liefste ga ik kruipend de weg over. Goed om dit even te trainen, dit moet ik echt vaker oefenen voordat het zover is halverwege juli.

Dinsdag
IMG_6922

IMG_6923

IMG_6946

IMG_6943

IMG_6944
Ik scoor bij de Action wat manden, om verschillende planten in te gaan zetten. De laatste tijd is het helemaal hip om planten in (rieten) manden te zetten, dus hier doe ik vrolijk aan mee. Helemaal leuk om nu toe te zijn aan de accessoires in onze woonkamer. Ook neem ik een houten krukje mee, welke super tof staat bij ons Storebror kleed. Ik wil wat verschillende bijzettafeltjes voor onze bank in plaats van één grote salontafel, en dit is de eerste.

’s Avonds zet ik Erano op de trailer, om vervolgens richting Marleen en Ody te rijden. We gaan lekker een ritje maken in het Dijkgatbos! Marleen en ik proberen al tijden af te spreken, en vandaag lukte het eindelijk een moment te vinden wat ons beiden paste. Het ritje is heerlijk, en de paarden hun benen worden goed gestrekt. Erano is helemaal blij om in het bos te zijn. Ik vind het zo lekker dat je nu ook gewoon ’s avonds nog even naar het bos kunt, dat geeft me echt een weekend-gevoel zo doordeweeks.

Woensdag
IMG_6959

Mijn oma doet mee met de Avondvierdaagse, dus ik ga naar Erano om hem even te longeren voor het zwemmen. Het is lekker weer, dus dit is zeker geen straf. Natuurlijk blijf ik te lang op stal hangen, waardoor ik moet haasten richting het zwembad. Iets te laat plons ik het water in. We trainen steeds meer richting de 750 meter die ik in juli moet zwemmen, in een poging deze in een aardig tempo af te leggen. Gesloopt kom ik het bad uit.

Donderdag
IMG_7043

DSC_0277

DSC_0377

DSC_0318

DSC_0459
Zoals iedere donderdag les ik ook vandaag bij Gita. We oefenen wat onderdelen uit de proef, en eigenlijk gaat dit heel fijn. Gezien de hitte houden we het met een half uurtje voor gezien, en mag Lindsey aan de bak. Kelly komt ook net aan op stal, en ook zij gaat spontaan even lekker met Gita aan de bak. C’est la vie heeft nog wat moeite met de stap, maar na wat tips van Gita gaat ze zo knap lopen, echt leuk om te zien!

Vrijdag
DSC_0467

DSC_0513
DSC_0505

DSC_0578
Vandaag ga ik iets eerder weg van werk, want er staat een avondwedstrijd bij Callinghe op het programma. Ik vlecht en was Erano, en wanneer ik hier klaar mee ben komt Kelly aanrijden. Zij gaat vanavond gezellig mee. Ik ben eerder bij Callinghe geweest, maar dat was al even geleden, dus het is even zoeken. Gelukkig zien we in Groote Keeten iemand fietsen met een wedstrijdshirt aan, die ons heel goed de weg wijst. Zo leuk, ze steekt echt iedere keer duidelijk haar hand uit en kijkt dan om of wij het gezien hebben:’) Diezelfde goede sfeer heerst er op het wedstrijdterrein. Dit is altijd zo’n gezellige wedstrijd!

De inrijmogelijkheden zijn helaas niet geweldig. Je kunt kiezen uit een bak en een stuk op het gras naast de wedstrijdbanen. De bak is wel beregend maar is nog steeds erg zwaar. Op het gras is er maar een smal gedeelte om in te rijden, waar het me net even te druk is. Erano loopt eigenlijk gelijk fijn, dus maak ik er niet al te veel gedoe van. Goed is goed.

Wat eerder dan verwacht kan ik mijn proef in, en de eerste gaat ondanks wat fouten van mijn kant eigenlijk heel fijn. Tussendoor komen we weer even op adem, waarna ik mijn tweede proef mag starten. De bak ligt pal naast wat bosjes, maar hier maakt Erano eigenlijk niks van . De proef voelt fijn aan. Ik kan echt al meer met mijn hoofd bij het rijden blijven, zonder te veel mijn oefeningen af te raffelen. Blij stap ik Erano uit. Bij de prijsuitreiking hoor ik dat ik tweede ben in de eerste proef met 192 punten. In de tweede proef heb ik 188 punten bij elkaar gereden. Ik moest nog één puntje voor het M2, dus we zijn nu M2 startgerechtigd! Blij laden we Erano weer in, en rijden we weer richting stal. Ik ben zo trots op wat ik met Erano heb bereikt sinds hij bij mij is!

Zaterdag
IMG_6988

IMG_6990
Na de zwemtraining maak ik Erano zijn landjes schoon. Ze staan nu weer lekker in het gras, dus ik pak zowel zijn avond- als overdag landje mee. Erano heeft het wel naar zijn zin zo in het hoge gras, en ook de merries die naast hem staan vallen goed in de smaak;)

Ik stof de keramieken paardjes af die mijn moeder voor mij gemaakt heeft, en zet ze op onze nieuwe tv-meubel. Kijk, het eerste accessoires staat!

Zondag
IMG_7021

IMG_7020

IMG_7022

IMG_7023

IMG_7014

IMG_7015

IMG_7108[1]

IMG_7109[1]

IMG_7033

IMG_7027

IMG_7037
Na ons gezamenlijk ontbijt gaan mijn vriend en ik richting Den Helder, om bij een wedstrijd te kijken waar Brenda en Maud moeten rijden. Het is super mooi weer, dus zelfs mijn vriend vindt het geen straf om in het zonnetje paarden te kijken.

Hierna gaan we door richting de Donkere Duinen, waar we een lekker rondje lopen. We relaxen wat op het strand, en genieten simpelweg even van het samen zijn. Hierna rijden we gelijk door naar een alternatieve kampeerplaats, waar mijn zwager en schoonzus hun vouwwagen opgezet hebben. We lunchen met z’n allen, en relaxen lekker in het zonnetje.

Als we thuis zijn moet ik echt even naar stal om te rijden. Ik heb echt weer zin om lekker met Erano te trainen! Erano heeft een rare bult in zij hals, maar als ik erop druk maakt hij er niets van. Maar even kijken hoe het er morgen uitziet. Hij loopt super, en met een enorme smile kom ik eraf. We hebben even een mindere periode gehad, maar ik ben zo blij met hoe hij de laatste tijd loopt!

’s Avonds hebben we date night, en gaan mijn vriend en ik naar de bioscoop op King Arthur te kijken. Ik hou van dit soort films. We zien ook het voorstukje van Wonder Woman, welke als volgende must-see op mijn lijst staat. Altijd handig, die bioscoopbonnen;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *