Geplaatst op 14 juni 2017

Photo Diary: 23 2017

Het is weer tijd voor een nieuwe photo diary! Deze keer laat ik je zien hoe ik met Erano, Mariska en Sorrel een fijn rondje wandelde, ik een ontzettend leuk pakketje binnen kreeg en iets vrij vreemds vond in Erano zijn mest. Kijk je mee?

Maandag
IMG_7061
We starten de week lekker relaxed, met een fijne wandeling. Goed voor mijn eigen fitness, en goed voor Erano om eens iets anders te doen dan dressuuroefeningen in de bak. Mariska en Sorrel gaan gezellig mee. Erano is al een stuk makkelijker buiten, en maakt eigenlijk niets meer van de auto’s die voorbij komen. Dat er ergens onderweg wordt gestraat vindt hij wel wat spannend, maar op hoge poten loopt hij er toch langs. Het is heerlijk weer, dus ik geniet echt even van dit rondje om.

Dinsdag
IMG_7078

IMG_7088
Mijn ouders zijn niet thuis, dus bezoeken mijn broer en ik mijn oma wat vaker deze week. Dus ook vandaag ga ik uit werk direct naar oma om even bij te praten en te zien hoe het met haar gaat. Ze kijkt helemaal blij als ik zeg dat ik even een foto van haar maakt voor mijn moeder. “Ja, dat zal ze leuk vinden.” Bij mijn oma heeft mijn broer heel lief een pakketje gebracht wat voor mij was bezorgd. Het Bucas logo op de voorkant maakt mij al helemaal blij. De unboxing van dit pakketje vindt je hier.

Woensdag IMG_7089

IMG_7095

IMG_7101
Na het werk ga ik weer op bezoek bij mijn oma. Ze is helemaal blij dat we haar deze week nog vaker bezoeken, super leuk om dat te merken. Nadat ik bij mijn oma geweest ben ga ik naar het zwembad voor een fijne zwemtraining, om hierna door naar stal te gaan om Erano nog even te longeren. Erano loopt braaf zijn rondje, en ik ben blij om te zien dat hij alle overgangen mooi maakt en niet meer begint te “huppelen” in de overgang van draf naar stap. Rond half 10 kom ik moe maar voldaan thuis.

Donderdag
IMG_7104
Vandaag ga ik vanuit werk door naar stal om Erano zijn landje even schoon te maken. Ik heb helaas niet genoeg tijd om te rijden, want ik moet nog richting Specsavers om mijn nieuwe lenzen op te halen. In Erano zijn mest vind ik een hele rare rode “flubber”, en natuurljk ga ik me direct lichtelijk zorgen maken. Ik app de plaatselijke dierenarts, en zij verzekerd mij er in ieder geval van dat het niet om wormen gaat. Toch voor de zekerheid morgen maar even wat mest langs de kliniek brengen voor onderzoek.

Vrijdag
DSC_0610

DSC_0656

DSC_0745

DSC_0785

DSC_0753
’s Ochtend breng ik mest langs de kliniek voor onderzoek, waarbij ik direct even vraag wat de “flubber” is. Het is volgens de dierenarts een stuk darmvlies, en indien er geen wormenbesmetting is niets om mij zorgen over te maken. ’s Middags krijg ik een telefoontje dat Erano wormenvrij is, dus ik ben weer gerust.

Het heeft bar geregend, dus de bak is helaas een beetje nat als ik op stal aankom na het werk. Dit mag de pret niet drukken, want na een wat rustige week heb ik onwijs zin om weer te trainen! De Bucas Recuptex moet natuurlijk gelijk even op, om wat beelden te kunnen schieten voor mijn unboxing video. Linda is er ook, dus die is zo lief om wat foto’s te maken van onze training. Ik oefen vooral de basis, en neem de schouderbinnenwaarts en travers mee. We rijden morgen mee in een proefgerichte clinic, dus dit wil ik nog wel even geoefend hebben.

Alles wat ik deze dag gedaan heb vind je binnenkort ook terug in een heuse weekendvlog.

Zaterdag
IMG_7118

IMG_7119

19105901_1908968672694017_4069711622103902616_n
De dag start actief met een zwemtraining, en hierna de Rabobank fietstocht ten gunste van de club. We fietsen met een heel clubje ruim 30 kilometer, en genieten daarna met z’n allen van een patatje. Het mooie weer maakt dat het absoluut geen straf is een rondje te fietsen. Hierna relax ik nog wat thuis, om vervolgens na het eten door te gaan richting stal, waar ik Erano klaar maar voor de proefgerichte clinic die voor vanavond op het programma staat.

Ik vlecht Erano in, en poets hem tot hij weer mooi in zijn vachtje zit. Dan doe ik hem zijn nieuwe Recuptex deken op van Bucas. Eenmaal aangekomen bij Oude Veer zadel ik hem op, en gaan we rustig inrijden. Hij voelt fijn bij het inrijden, maar ergens net voor de proef wordt hij weer net wat “stug”. Ik probeer hem goed van achteren naar voren te rijden, maar toch rijd ik mijn proef niet helemaal top. De jury geeft me naderhand nog een aantal ontzettend goede tips, waarbij de voornaamste is dat ik Erano meer aan elkaar moet rijden, en me meer bewust moet zijn waar ik me in de bak bevind. Voorbereiden, voorbereiden, voorbereiden. “Geconcentreerd zijn is goed, overgeconcentreerd zijn niet.” Kijk, dat is dus precies waar ik steeds tegenaan loop. Nu lekker gaan starten en kilometers maken om van overgeconcentreerd naar geconcentreerd te kunnen gaan. Misschien ook gewoon eens wat meer tijd nemen om om mij heen te kijken;)

Met een positief gevoel zet ik Erano weer op de trailer. In de proef heb ik 189,5 punten bij elkaar gereden, wat voor mijn gevoel wat ruim is, maar wie ben ik om te klagen?! Wanneer ik de proef thuis terug zie baal ik eigenlijk wel een beetje, want ik vind het er gewoon niet netjes uit zien. We kunnen echt veel mooiere stukken laten zien. Dit laat weer zien dat het goed is om je zo af en toe te laten filmen. Werk aan de winkel!

Ook deze dag zie je terug in de weekendvlog die binnenkort online komt.

Zondag
IMG_7135
Na gisteren ben ik weer extra gemotiveerd om aan de bak te gaan, en vandaag kan dit gezellig samen met Linda. Ik oefen vooral het steeds willen volgen van mijn hand, en kunnen variëren in de hoofd-halshouding. Erano heeft nogal de neiging om in zijn eigen houding te gaan lopen, en ik corrigeer dit te weinig. Aan het einde heb ik hem fijn aan het lopen, en loopt meneer een geweldige schouderbinnewaarts. Kijk, dit gevoel kunnen we weer uit gaan bouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *