Geplaatst op 15 juli 2017

Photo Diary: 27 2017

Vorige week trainde ik voor de laatste keer voor de triatlon, bracht ik mijn zadel weg voor reparatie en spotte ik een heel mooi shirtje van Fairplay. Ook shopte ik fijn in de sale en liet ik Erano vrij springen. Benieuwd of hij dit snapte, lees dan snel verder!

Maandag
IMG_7543

IMG_7547

IMG_7548

IMG_7555
Om te vieren dat het maandag is neem ik drie verse pizza’s mee bij de Lidl. Lekker slecht. Dit zijn overigens echt aanraders. Nog wel even de tip dat je alleen de peperolie over de pepperoni pizza moet doen als je van Thais pittig (lees: gehemelte wegbrandend heet) houdt. Ik maak die fout niet nog een keer. Fire!

Ik doe het landje als ik uit werk kom, en Erano loopt gezellig met me mee. Het is heerlijk weer, dus ik neem lekker de tijd. De bak wordt gesleept, dus ik laat het rijden even voor wat het is.

Dinsdag
Ik heb Erano de laatste tijd eigenlijk nooit vaker vrij gegeven dan twee dagen, dus besluit ik dat het wel eens goed is dat ook hij zijn hoofd even “leeg” kan maken. Vandaag heeft hij dus ook lekker een dagje rust. Dat geeft mij de ruimte om samen met mijn broer nog een keer het fietsen en lopen te trainen voor de triatlon. We fietsen 28 km op tempo, en lopen hierna nog ongeveer 4 km. Dit gaat eigenlijk heel lekker, en ik heb zin in de triatlon volgende week!

Woensdag
Zoals iedere woensdag ga ik na het werk door naar mijn oma, om even een praatje te maken en te zien hoe het met haar gaat. De laatste tijd is ze helaas steeds vaker in de war, maar vanavond gaat het eigenlijk heel goed. We praten over van alles en nog wat, en er zijn maar een paar momenten waarop ze even de weg kwijt raakt. Het blijft toch raar om te zien dat iemand zo kan veranderen door het ouder worden.

Na het bezoek aan mijn oma ga ik door naar het zwembad voor mijn zwemtraining. Volgende week dinsdag staat de triatlon op het programma, dus we oefenen nog een keer de 750 meter. Ik ben zo benieuwd hoe ik het ga doen volgende week!

Donderdag
IMG_7573

IMG_7576

IMG_7578

IMG_7581

IMG_7586
Meneer was weer toe aan nieuwe ijzers, dus Ton komt weer langs om hem nieuwe schoenen te geven. Normaal is Erano wat gespannen, dus heb ik hem vandaag eens niet op zijn vaste “bekap-plek” neergezet. Dit scheelt een boel, en Erano staat er lekker relaxed bij. Helaas komt er vervolgens slecht weer aan, maar ik wil toch nog even een rondje rijden. Dus snel zadelen en hop erop! Wanneer ik er een kwartiertje op zit gaat het echter behoorlijk regenen. En met mijn slimme hoofd heb ik al mijn spullen buiten laten staan… Dat betekend op natte schoenen terug naar huis dus. Ernao houdt ook niet zo van de nattigheid, en zet het gelijk op een rollen als hij zijn stal in mag. Als een ware vogelverschrikker  komt hij weer staan.

Vrijdag
IMG_7590

IMG_7593

IMG_7594
Ook vandaag ga ik vanuit werk naar stal voor een lekker ritje. Het is nog steeds heerlijk weer, dus na het rijden mag Erano even lekker onder de douche. Hierna moet er natuurlijk even gerold worden, voor een geheel natuurlijke vliegendeken. Knappe vlieg die daar nog door komt.

Zaterdag
IMG_7601

IMG_7606

IMG_7608

IMG_7605

IMG_7604
De dag start met een fijne zwemtraining. Dan door naar Wieringerwerf, om daar samen met mijn broer te shoppen bij een leuke kledingwinkel die sale heeft. Dit doen ze twee keer in het jaar, en je kunt er altijd super leuke items voor mooie prijsjes shoppen. Ik ga weg met een grijze broek tot net boven de enkel met veters aan de onderkant, en een grijs shirt met pailletten. Om het af te maken scoor ik er ook nog even een gevlochten riem met stoere studs bij. Als een kind zo blij met m’n nieuwe setje!

Hierna gaan we door naar Heerhugowaard, omdat mijn zadel toe is aan een reparatie. We kijken gelijk even rond in de ruitershop die erbij in zit. Ik spot een super gaaf wedstrijdshirt van Fairplay. Ik vind hun collectie wedstrijdshirts zo gaaf. Niet te duur, super chique, en gewoon echt even wat anders. Op de terugweg rij ik nog even langs de supermarkt, en koop ik nog een mooie bosje bloemen voor mijn moeder. ’s Avonds geniet ik samen met mijn vriend en familie van een lekkere barbecue bij mijn ouders thuis.

Zondag
IMG_7641

IMG_7627

IMG_7635

IMG_7636
Ik heb het idee dat Erano even toe is aan iets anders, dus ik besluit na het ontbijt naar stal te gaan om hem te laten vrijspringen. Het opzetten is een hele tour, vooral als je een speciaal talent hebt voor het in war maken van draad. Het eerste kruisje snapt Erano niet helemaal, en hier gaat ie dwars doorheen. Dan maar even hoger en een stijltje. Dat snapt hij beter, en uiteindelijk maakt hij wat mooie sprongen over een hindernis van ongeveer een meter. Knap dier! Nu nog met mij erop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *