Geplaatst op 4 november 2015

Photo Diary: 44 2015

Vandaag neem ik jullie mee in mijn voorgaande week. De tandarts kwam voor Erano, ik genoot van mijn wekelijkse les bij Gita Hoogers, liep op hoogte over een mega enge evenwichtsbalk en ging naar S.P.E.C.T.R.E. Kijk je mee?

Maandag
IMG_4180[1]
Vandaag ga ik wat eerder uit werk weg, want het is tijd voor de tandarts. We hebben hier Hans Ruygrok voor. Een fijne, kundige man die alle rust neemt om je van alles uit te leggen. Erano zijn kiezen zagen er goed uit, maar zijn ruinentanden waren, hoewel ze nog kort waren, wel behoorlijk scherp. Deze knipte Hans af en hij vijlde ze wat af. Erano is de rest van de dag lekker vrij.

Dinsdag
IMG_4191

IMG_4195

IMG_4200

IMG_4210
Vandaag was het weer tijd voor onze groepsles van Paddy Lucas bij de Wironruiters. Erano doet goed zijn best, en ik rij heerlijk in de rondte. Super blij met meneer!

Woensdag
IMG_4247
Ik ben wat later uit werk, dus heb vandaag niet al te veel tijd. Omdat ik wel wil dat Erano even loopt, slinger ik meneer aan de longe even snel in de rondte, waarna ik richting het zwembad ga. Na de zwemtraining ben ik lekker moe, een fijn gevoel!

Donderdag
IMG_4239

IMG_4264
Vandaag heb ik weer les van Gita Hoogers. Ik probeer dit er toch wekelijks in te houden, zodat ik kritisch naar mijn rijden blijf kijken. Gita is tevreden, en dus ik ook.

Vrijdag
IMG_4272

IMG_4283
Vandaag na het werk even rijden in het donker. Echt weer wennen dat je met donker uit huis gaat en met donker weer terug komt (of op je paard zit). Het is behoorlijk koud, dus ik heb mijn softshell jas maar weer uit de kast gehaald. ’s Avonds hebben we een heksenbezem (we hadden Halloween markt op het dorp) bij de thee. Erg lekker!

Zaterdag
IMG_4288

IMG_4285
’s Ochtends heb ik nog tijd voor een zwemtraining, maar daarna gaan gaan mijn vriend en ik op bedrijfsuitje met mijn collega’s. Er staat een dagje Forteiland IJmuiden op het programma. Wat een super leuke locatie! Ik ga abseilen, base jumpen en loop over een evenwichtsbalk op hoogte. Met hoogtevrees is dat best een uitdaging… Toch doe ik alles, vandaag is een dag waarop ik mijn angsten heb overwonnen! We zijn pas laat terug, dus Erano is vandaag vrij.

Zondag
IMG_4298

IMG_4303

IMG_4304

IMG_4311

IMG_4317

IMG_4325

IMG_4321
Ik heb van die dagen dat ik te veel plan in de 24 uur die ervoor beschikbaar is. Vandaag is zo’n dag… We slapen uit, waardoor het toch wat later wordt dan dat ik bedacht had. Omdat de tijd voor vriendlief en mijzelf samen toch wat schaars is, besluit ik er gewoon van te genieten en niet te gaan haasten. Nadat we samen ontbeten hebben help ik Mariska met het oefenen van wat proefjes. ’s Avonds gaan we met de hele familie richting de bioscoop om S.P.E.C.T.R.E. te kijken. Ik vond hem minder sterk dan Skyfall, maar alsnog een hele gave film!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *