Geplaatst op 12 september 2015

Photo Diary: Dominique van Vierbergen

Hallo Allemaal! Ik ben Dominique en ik ben 19 jaar oud. Dit is mijn eerste week die anders is, ik ben namelijk sinds deze week gestopt met het verzorgen van Winnie. Winnie heb ik 10 jaar lang iedere dag verzorgd. Gelukkig stop ik niet met paardrijden. Ik rijd Comana twee dagen in de week bij; op maandag en vrijdag. Toevallig heb ik deze week bijna de hele week Comana! Kijk je mee?

Comana is een 8 jarige merrie van Sandreo x Cocktail. Ik rij haar nu ongeveer twee jaar en we hebben al enorm veel van elkaar geleerd. Ik heb inmiddels al 3 wedstrijden met haar gereden met ruime winstpunten. We zijn nu aan het trainen voor ons volgende wedstrijd wat waarschijnlijk ons L2 debuut wordt. We rijden ook regelmatig buiten en springen af en toe.

Zondag
do1

Vandaag was het de laatste dag dat ik Winnie had en had ik besloten om lekker een rondje buiten om te doen. Ik ben de polder ingegaan waar we nog even lekker konden rijden.

Maandag
do3
Comana mocht vandaag van haar vrije dag genieten!

Dinsdag
Vandaag heeft de eigenaresse haar gereden.

Woensdag
do4
Vandaag had ik vrij en heb ik besloten om een lekker buitenritje met haar te maken. Wij genieten hier altijd allebei erg van!

Donderdag
Vandaag had de eigenaresse van Comana vrij, dus zij heeft zelf Comana gedaan.

Vrijdag
do6

do5
Vrijdags is mijn vaste dag en dat betekend dat ik Co mag rijden. We hebben vandaag lekker in de bak gereden.

Zaterdag
do7
Ik moest de hele dag werken en niet veel tijd om te rijden. Dus had ik besloten om een klein buitenritje te maken. Comana was erg blij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *